top of page

Ontdek
de toekomst

WE ARE MAD ABOUT YOU

Voor ons is een promotie meer dan een gadget. Het is de perfecte manier om een meerwaarde te creëren voor uw merk om zo een blijvende indruk na te laten. Een goede promotie versterkt de band. Met een uniek verhaal schrijven we samen met jou een blijvende herinnering.

Meeting front view photo

ERVAREN MAD TEAM

Reeds 30 jaar zijn wij actief in het creëren van innoverende promoties en loyaliteitsprogramma’s op maat. Wij durven out-of the box ideeën te implementeren voor al uw premies, in- & on-packs, display- en getrouwheidspromoties. 


Dankzij onze ervaring en doordachte aanpak ontzorgen wij u van overbodige marketinginspanningen en werken we aan een totaaloplossing.
Binnen ons wereldwijd netwerk staan onze lokale teams klaar om u te adviseren.


Wij geloven in onze andere en creatieve aanpak, om het verschil voor u en uw omgeving te kunnen maken. Onze eigen unieke concepten en licenties versterken uw verhaal. Wij brengen uw boodschap op een originele manier!

SHUTTERSTOCK_1549400747 [Omgezet].png

 Van idee tot implementatie.

CREATIEVE CONCEPTEN & PRODUCTONTWERP

Wij luisteren naar de boodschap die u wilt overbrengen en houden rekening met de waarden die u koestert. Wij schuwen geen moeilijke paden en gaan voor een creatieve oplossing met impact. Ons MAD team begeleidt u door de eerste projectfase: brainstormsessies op basis van project briefings, ontwikkeling van originele grafische ontwerpen tot realisaties van 3D oplossingen.

ATTITUDE

Onze projectmanagers zijn gedreven, enthousiast en gepassioneerd. Wij zijn allemaal een beetje MAD maar vooral ook origineel in onze aanpak en streven naar een hoge attentiewaarde. Wij werken klantgericht en streven naar resultaat met een blijvende inpak. Van ons krijgt u no-nonsense advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

INNOVATIE

Innovatie is ons levensbloed! Met het oog op creativiteit zijn we toonaangevend met nieuwe trends en duurzame productiemethodes.
Door onze out-of-the box mentaliteit creëren we innovatieve totaalconcepten die een verhaal vertellen, met het oog op de huidige en aankomende trends.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid kan bij ons het best omschreven worden als onze missie om een positieve impact te creëren.

Wij zijn ons meer dan ooit bewust van onze impact en de noodzaak om onze voetafdruk te verkleinen.
Samen kunnen we meer doen! Ga met ons mee op onze ecologische missie voor een betere toekomst!

Creative Space

Onze locaties

MAD BENELUX & NORDICS
Marcel Habetslaan 13
B-3600 Genk

Jessie Vandersmissen

MAD DACH

Heugatterstrasse 15

CH-8600 Dübendorf 

Danny Weckx

MAD POLAND & CEE

Ul. Wrzesinska 174
PL-62-020 Swarzedz

Monika Dropek

MAD South Africa

Rue De La Roses Building, No. 2 Franschhoek

SA 7690
Danny Weckx

bottom of page