AntiCoronaPennen.jpg

#WELOVEBRANDS

Bij M&AD hebben we slechts één doel voor ogen: je bedrijf of onderneming vooruit helpen. Wij zien ons graag als experts die jouw 'merk' plaatsen waar het hoort te staan. Ons team heeft daarom de perfecte kennis inzake gepersonaliseerde promoties, op maat gemaakte business gifts of designs die vandaag nog onbekend zijn maar morgen ongetwijfeld de markt zullen veroveren. 

ONTDEK HOE WIJ JULLIE KUNNEN HERLANCEREN NA CORONA

 

OVER ONS

M&AD legt de focus op een 360°-benadering in functie van jouw zakelijke behoeften. Wij nemen je wensen onder de loep, bieden strategisch advies, bekommeren ons over jouw promotiedragers, je visuele identiteit en je marktaanpak. 

Samen met onze partner PPI International werken we samen met wereldwijde licenties die jouw merk nog meer uitstraling geven.  

Tenslotte plaatsen wij ook onze eigen merken in de kijker, gericht op jongeren en met een knipoog naar de actualiteit: Madoh! Vandaag nog de uitdager maar morgen, samen met jouw merk, de leider!

Op zoek naar post-corona-inspiratie? Geef ons een seintje!

 

VEDETT legt een pleister op de wonde

Een ongeluk is sneller gebeurd dan je denkt. Vaak gaat het gelukkig maar om kleine verwondingen. Om de pijn wat te verzachten ontwikkelden we samen met Vedett, een Belgisch eigenzinnig biertje, een creatieve oplossing. Bij aankoop van een aantal flesjes Vedett kregen de klanten er een hip tinnen doosje bij met hierin leuk ontworpen klevertjes. Een snijwonde zag er nog nooit eerder zo cool uit!

M&AD onderstreept de NGO 11.11.11

Tot ons groot plezier mogen we ook dit jaar een handje toesteken bij een goed doel. We onderstrepen graag samen met 11.11.11 onze goede bedoelingen. De vrijwilligers kunnen nu met een stel stevige fluorescerende 'markers' de baan op. Doelstelling van de VZW is een 'eerlijke wereld' te bereiken waar armoede verleden tijd zou moeten zijn. Een zware opdracht maar met dit op maat gemaakte pakketje geraken ze gelukkig weer een stukje verder.

M&AD trekt achouffe aan

Wie ooit al een 'Achouffe' heeft gedronken weet dat dit 'kabouterbier' sterk uit de hoek kan komen. Gebrouwen in de Ardennen kent dit bier een wereldwijde opgang en wordt het gesmaakt door tal van kenners. Om het assortiment aan te prijzen maakten we van alle varianten magnetische kroonkurken die je netjes op je koelkast kan bevestigen. Wij drinken er alvast (meer dan) ééntje op!

Wij sturen Margritte wereldwijd

Je moet al van Venus komen om de Belgische kunstenaar 'Margritte' niet te kennen.

Deze surrealistische artiest wordt tot in het verre Oosten geprezen omwille van zijn schilderijen. In samenwerking met de uitgever zorgen wij voor de nodige 'merchandising': kaftjes, magneten, draagtassen, niets is ons te surrealistisch om indruk te maken bij de fans!

Aldi - BB in tubes
Telenet-vliegenmepper
Coca-Cola snow globes 1
nationale loterij-lotto-rubber frisbee
Texaco-marbles collector set
Omega Pharma-Bergasol-horloge
Unilever-Effi-vases (3)
Standaard Uitgeverij-matrousjka's
Java-mokken set
Het Nieuwsblad-ugly dolls 1
FOX-Garfield-card game (2)
Coca-Cola-hapiness factory cooler (2)
MAD-Group-sletelhanger lotto-0748
MAD-Group-dienblad-0628
Coca-Cola-easter bunny (2)
Neuhaus-mugs (3)
Omega Pharma-TLeclerc-charm hanger
Panasonic-stress batteries 2
Unilever-Effi-vases
Chiquita-bloc note
 

DE m&ad-wereld: flexibel en onderbouwd

Overstijgende oplossingen

Op zoek naar extra marktaandeel? Onze promotionele gifts schenken je gegarandeerd 'added value'!

Rocket science

Dankzij ons wereldwijd netwerk hebben wij de mogelijkheid om ene en accuraat te werken. Een hele meerwaarde in deze tijden!

Wij hebben de kennis

Ons team bouwt dagelijks verder op een jarenlange ervaring. Ze bezitten alle 'skills' om jouw idee om te zetten tot een uitgewerkt produkt.

Digital transformation

De jeugd bepaalt hoe wij ouder worden. Daarom digitaliseren wij ons razendsnel en spelen in op mixed media, games, en alle soorten nieuwe media.

Research and development

Er gaat geen beurs voorbij of wij zijn er als de kippen bij. Wij zijn graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends om deze aan jullie te introduceren

Warehousing

Nog wat extra opslagruimte nodig? Ons magazijn staat klaar om de grootste vrachten te huisvesten. Een vergaderruimte nodig? Maak gewoon gebruik van onze creatieve ruimtes! 

CONTActEER ONS

Voor vragen over onze activiteiten of samenwerkingen, mail ons op: 

sales@mad-group.com of laat hier een bericht achter:

M&AD BeLux
Marcel Habetslaan 13
B-3600 Genk
+32 89 84 84 20

M&AD Polen/Skandinavië
Ul. Wrzesinska 174
PL-62-020 Swarzedz
+48 61 818 20 60

M&AD Frankrijk
9, Rue du Quatre Septembre
F-75002 Paris
+33 170 983 428

M&AD Nederland
E van de Beekstraat 310
NL-2229 CX Schiphol
+31 20 654 1863

M&AD D/CH/A
Waidmarkt 11
D-50676 Köln
+49 221 790 771 24

M&AD Zuid-Africa

Mandela Rhodes Place, 7th Floor
Cnr Wale and Burg Street
8001 Cape Town

Tel: +27 (0)21 410 87 44

 
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

© 2021 - All content given on this site are rights protected by the M&AD-group bvba

FOX-Garfield-card game (2)